SIIRRY KUUNTELEMAAN PODCASTIA TÄSTÄ!

Tervetuloa
Tiedenaiset-blogiin!

Miksi toisen kehoa ei saa kommentoida?

Vuosikymmenien ajan toisten ulkonäön kommentointi on ollut normaalia ja lehtien otsikot täynnä julkkisten kehojen, kasvojen ja ulkonäön arvostelua. Edelleen arvostellaan jopa nuorten urheilijoiden kehoja, vaikka ulkonäön arvostelun tiedetään vaikuttavan kielteisesti kehonkuvaan.

LUE LISÄÄ

Ilmiö: somehäirintä

Netissä ja somessa tapahtuva kiusaaminen ja häirintä on valitettavan yleistä ja ilmiö esiintyykin kaikilla sosiaalisen median alustoilla. Mutta tiesitkö, että se on erityisen voimakkaasti esillä nuorten joukossa?

LUE LISÄÄ
sokeri

15 kysymystä ja vastausta sokerista

Mitä on sokeri? Onko sokeririippuvuutta olemassa? Miten vähentää sokerin käyttöä? Miksi sokerin kanssa lähtee aina lapasesta? Saimme teiltä instagramissa runsaasti kysymyksiä, joihin vastaamme tässä blogitekstissä!

LUE LISÄÄ
Ruokasuhde

Millainen on terve ruokasuhde?

Ruokasuhteen viitekehys lähestyy ihmisen syömiskäyttäytymistä ajatusten ja tunteiden, käyttäytymisen, arvojen, moraalien ja normien sekä kehon, aistien ja kehonkuvan kautta. Mallissa on huomioitu myös yksilön resurssit, identiteetti, sosiaaliset roolit ja vuorovaikutus, itsearvostus ja kontekstit.

LUE LISÄÄ

Tervetuloa Tiedenaiset -blogiin

Tervetuloa Tiedenaiset -blogiin! Moikka! Kiva nähdä sinua täällä. Me Tiedenaiset olemme tuottaneet instagram-alustalle informatiivista terveys ja hyvinvointi -aiheista sisältöä kesästä

LUE LISÄÄ

Jutellaan!