SIIRRY KUUNTELEMAAN PODCASTIA TÄSTÄ!

Tervetuloa
Tiedenaiset -blogiin!

Moikka! Kiva nähdä sinua täällä.

Me Tiedenaiset olemme tuottaneet instagram-alustalle informatiivista terveys ja hyvinvointi -aiheista sisältöä kesästä 2019 alkaen. Ehkä sinäkin olet tutustunut meihin ensimmäisen kerran siellä?

Olemme saaneet instagramissa jo melkein 50 tuhatta silmäparia seuraamaan toimintaamme ja tietenkin oppimaan uutta terveydestä ja hyvinvoinnista. Tiedenaiset tunnetaan erityisesti ajankohtaisten ilmiöiden rohkeasta käsittelystä sekä terveysmyyttien murtamisesta hauskalla, mutta samalla luotettavalla tavalla tieteelliseen tietoon pohjaten. Toimintamme tavoitteena onkin olla tutkitun terveystiedon puolustajia!

Olemme käsitelleet sisällössämme ajankohtaisia aiheita mm. rokotteista, mielenterveydestä, ravitsemuksesta, seksuaalisuudesta sekä oppimisesta.

Tuottamamme sisällön tavoitteena on lisätä ihmisten ymmärrystä itsestä ja muista ihmisistä sekä antaa eväitä omaa hyvinvointia koskeviin päätöksiin. Tässä apunamme toimii tutkittu tieto, joka tarjoaa luotettavan pohjan päätöksenteolle. Tieteellisen tiedon ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää! Me teemme siitä mielenkiintoista, hauskaa ja helposti lähestyttävää.

Miksi blogi?

Törmäämme instagramissa jatkuvasti samaan haasteeseen. Instagram -postauksissa merkkimäärä on hyvin rajattu ja joudumme usein tiivistämään tekstejämme jopa liikaa. Tällöin monta herkullista näkökulmaa ja oivallusta saattavat rajautua merkkimäärän ulkopuolelle. Siksi blogi.

Mitä luvassa?

Tulemme jatkossa julkaisemaan blogialustallemme kirjoituksia, jotka ansaitsevat enemmän tilaa kuin mitä instagramin merkkimäärä sallii. Siis lisää aiheita, lisää näkökulmia, lisää pohdintaa ja lisää tiedettä!

Luvassa on entistäkin monipuolisempia näkökulmia sekä syventymistä mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin blogitekstien muodossa .. tietenkin tieteeseen pohjaten!

Keitä ovat Tiedenaiset?

Me Tiedenaiset olemme somen suurin suomalainen tiedeyhteistö, joka koostuu seitsemästä korkeakoulutetusta asiantuntijasta. Ammattitaitomme koostuu lääke-, ravitsemus- ja kasvatustieteistä. Lisäksi joukossamme on osaamista terveys- ja uskontotieteistä, psykologiasta ja liikunnasta.

Tervetuloa vielä kerran Tiedenaisten blogiin!

Tiedenaiset

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jutellaan!

Pysy ajan tasalla!