SIIRRY KUUNTELEMAAN PODCASTIA TÄSTÄ!

Yhteistyötä somen suurimman tiedeyhteisön kanssa?

Me muutamme terveysmedian!

Tiedenaiset-yhteisö koostuu seitsemästä asiantuntijanaisesta, joiden yhteisenä missiona on tehdä tutkitusta tiedosta helposti lähestyttävää. Tämä tehdään uudella, raikkaalla ja mukaansatempaavalla tavalla, kun sosiaalisen median kanavien kautta tavoitetaan ennennäkemättömän suuri yleisö yhdistelemällä tutkittua tietoa viihdyttävään ja visuaalisesti miellyttävään sisältöön.

Tiedenaisten ammattitaito koostuu lääke-, ravitsemus-, terveys-, kasvatus- ja uskontotieteistä. Lisäksi joukossa on osaamista opetustyöstä, liikunnasta, kuntoutuksesta ja psykologiasta, eikä näin laajaa terveysteemaista, poikkitieteellistä ja suomalaista sosiaalisen median yhteisöä löydykään toista. Tiedenaisten ammattitaito mahdollistaa yrityksille täysin ennennäkemättömän mahdollisuuden yhteistyön rakentamiseen. 

Tiedenaisten missio on otettu erittäin hyvin vastaan ja tutkittuun tietoon pohjautuvalle turvalliselle terveyssisällölle on selkeästi paljon kysyntää. Tiedenaisten kanavat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti alusta saakka ja kasvu on edelleen huimaa!

yleisöstä

0 %

Suomesta

YLI

0 %

seuraajista
naisia

PÄÄKOHderyhmä

25-34

vuotiaat

Brändiyhteistyöt Tiedenaiset
mediassa tai yrityksien kanavissa

Luennot
tapahtumissa
& yrityksille

Miksi hyvinvoinnin suorittaminen ei johda mihinkään?

Miksi hyvinvointiin suhtaudutaan yhtenä suoritteena muiden joukossa? Kuinka löydän keinot oman hyvinvointini tukemiseen? Aloita utelias opintomatka.

Tunnista
luotettava
tieto

Kuinka erotan luotettavan ja epäluotettavan tiedon? Millaisia väitteitä kannattaa kyseenalaistaa? Opi arvioimaan tietolähteiden luotettavuutta ja välttämään argumentaatiovirheitä.

Lempeämpää
työhyvinvointia

Mitä voit jo tänään tehdä oman jaksamisesi eteen? Ota askel kohti syvällisempää ymmärrystä omasta hyvinvoinnistasi.

Tiedenaiset
mediassa

Tiedenaiset on nähty esimerkiksi MTV Uutisaamussa ja Ylen aamuohjelmassa, minkä lisäksi he ovat tehneet kymmeniä erilaisia podcast- ja radiovierailuita.

Lisäksi heistä on kirjoitettu lukuisia artikkeleita ja haastattelujulkaisuita Suomen suurimmissa sanomalehdissä, paikallismedioissa, naistenlehdissä ja iltapäivälehdissä.

Pyydä tarjous!

Tiedenaisten yhteistyökumppaneista vastaa Fament

Jutellaan!